Hoe Eet Je Libanees Brood?

Hoe Eet Je Libanees Brood
Libanees platbrood wordt typisch bij een mezze geserveerd. Het doet dienst als bijgerecht en is handig om allerlei kleine vlees-, vis- en groentebereidingen zoals hummus, tabouleh, tzatziki, etc. met de handen op te scheppen en te eten.

Waar kan ik Libanees platbrood kopen?

Souq Libanees brood bestellen | ah. nl.

Wat eet je bij de Libanees?

Wat drinken bij Libanees eten?

De Libanese keuken is al een tijdje hot. Deze keuken is ideaal om te combineren met wijn, zowel met Europese wijnen als met Libanese wijnen. De Libanese keuken kent namelijk veel variërende gerechten en een mezze tafel is de nieuwe tapas tafel maar dan met Midden-Oosterse tapas.

  1. Veel voor komende ingrediënten in de Libanese keuken zijn za’atar, granaatappel, geitenkaas en kikkererwten;
  2. Maar ook de Hummus en falafel zijn zeer bekend in de Libanese keuken;
  3. De Libanese keuken heeft ook wel wat weg van een verfijnde Arabische keuken, met veel invloeden van de Perzische, Koerdische en Armeense keuken;

Ook wel allemaal bekend van heel veel kruiden. Heerlijk maar blijf proeven en neem vooral de tijd voor dit soort gerechten.

Hoeveel gram is 1 Libanees brood?

Er zijn 172 calorieën in een portie Tanger supermarkt ( Libanees /Arabisch brood / Per platbrood, 63 gram ).

Hoeveel weegt 1 Libanees platbrood?

Hoeveel weegt Libanees Platbrood? – In 1 stuk libanees platbrood zitten 272 kilocalorieën. 1 stuk libanees platbrood staat voor 85 gram. Deze hoeveelheid libanees platbrood bevat 7,667 gram eiwit en 1,0115 gram vet waarvan 0,136 gram verzadigd vet is. Daarnaast bevat libanees platbrood 1,904 gram vezels.