Hoe Kom Je Aan Ander Fruit Animal Crossing?

Hoe Kom Je Aan Ander Fruit Animal Crossing
Hoe verschillende soorten fruit hebben in Animal Crossing: New Horizons – Naast het fruit dat standaard op je eiland groeit, zijn er nog vijf andere soorten fruitsoorten te vinden die je naar je eiland kan brengen en zelf kan groeien. Niet alleen levert dit je wat handige Nook-miles op, je verkoopt deze nieuwe soorten fruit ook aan een hogere prijs in Nooks Hoek. De verschillende fruitsoorten zijn:

 • Appels
 • Kersen
 • Perziken
 • Kokosnoten (verkoopt altijd voor 250 klingels)
 • Peren
 • Sinaasappels

Er zijn twee manieren om andere fruitsoorten op je eiland te krijgen:

 • Bezoek een vriend in Animal Crossing New Horizons multiplayer. De fruitsoort waarmee je start is volledig willekeurig. De kans is dus groot dat een vriend of vriendin een andere fruitsoort op zijn of haar eiland zal hebben. Pluk deze van een boom of koop ze in Nooks Hoek en je mag deze houden.
 • Bezoek een mysterieus eiland. Je kan een Nook-miles bon kopen in de Nookstop. Mysterieuze eilanden hebben soms een andere fruitsoort groeien die je kan meenemen. Op mysterieuze eilanden kom je ook palmbomen tegen waar kokosnoten aan groeien. Deze kan je ook planten op je strand.

Hoe kom je aan sinaasappels in Animal Crossing?

Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid. Animal Crossing: New Leaf guide – Zo verkrijg je alle fruitsoorten en krijg je extra punten voor bloemen en bomen! Animal Crossing: New Leaf guide Vruchten Vruchten zijn een belangrijk deel van Animal Crossing.

Je kan er veel geld mee verdienen door bomen te schudden met de A-knop en de gevallen vruchten op te pakken met de X-knop. Vergeet niet dat je vruchten kan opstapelen tot een fruitmand, dat bespaart veel ruimte.

Negen vruchten nemen maximaal één slot in. Je kan vruchten niet alleen verkopen, maar ze ook in de grond planten om nieuwe fruitbomen te laten groeien. En dan stroomt het geld pas echt binnen. Vreemde vruchten zijn waardevoller dan gewone vruchten, en je vindt ze per toeval in je dorp.

Om ze te krijgen moet je de steden van vrienden bezoeken of praten met Isabelle, die je er een fruitmand vol van geeft. Die kun je vervolgens verkopen of in de grond planten om je eigen vreemde vruchten te laten groeien.

Een andere vrucht vind je op je tropische eiland, wederom willekeurig. Deze kun je ook met vrienden ruilen. Op het eiland vind je tevens twee soorten palmbomen met specifieke palmvruchten. Oh, en belangrijk! Je bent nu op de pagina voor Animal Crossing: New Leaf, het deel van Animal Crossing dat in 2013 op de Nintendo 3DS verscheen.

Zit je echter met vragen over Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch? Dan moet je bij onze Animal Crossing: New Horizons gids en tips zijn! Je eigen fruitbomen planten is een slimme manier om aan veel geld te komen.

Elke vrucht heeft een eigen fruitboom, die drie dagen nodig heeft om nieuwe vruchten te laten groeien. Met een beetje geluk zit hier een perfecte vrucht bij: plant deze om een boom te maken waarbij de kans groter is dat je perfecte vruchten krijgt. Dat levert het meeste op.

Hoe kom je aan groenten in Animal Crossing?

Waar vind je wortels, aardappelen en tomaten in Animal Crossing: New Horizons – je kunt zaadjes voor wortels, tomaten en aardappelen in New Horizons kopen van Leif wanneer hij je eiland bezoekt of via zijn kraampje op Harvey’s eiland. Het is belangrijk om te onthouden dat Leif zijn voorraad op Harvey’s eiland elke maandag aanpast, dus als hij niet het gewas heeft waar je naar op zoek bent, probeer het dan volgende week opnieuw! Alle gewassen zijn 280 Klingels per stuk of in een pakket van vijf voor 1400 Klingels te koop. Je kunt het geluk hebben dat je met Kapp’n naar een eiland zeilt met wortels, tomaten of aardappelen. Als dat zo is, zul je zien dat alle gewassen al klaar zijn om te oogsten. Je kunt ervoor kiezen om ze simpelweg te oogsten of met je schep dalles op te graven om op je eigen eiland te plaatsen. Denk er aan: om deze smakelijke snacks te laten groeien moet je wel de gratis Ver. 0 patch voor New Horizons installeren.

Welke fruitbomen heb je in Animal Crossing?

Inmiddels heb je vast wel gehoord over het gigantische succes van de Nintendo Switch game Animal Crossing: New Horizons. Ruim twee maanden na de release vliegt deze game nog steeds de digitale schappen uit, waar de coronacrisis natuurlijk ook een steentje aan heeft bijgedragen. We hebben 14 tips op een rijtje gezet om bijvoorbeeld snel rijk te worden en een prachtig eiland te bouwen! Tip 1: Zoek iedere dag naar de gloeiende spot en plant hier een geldboom Geld groeit niet aan de boom, maar dat is wel het geval bij Animal Crossing! Iedere dag is er ergens op je eiland een speciale gloeiende graafspot. Wanneer je met je schep op deze plek spit, graaf je 1000 bells uit de grond. Nadat je dit bedrag in ontvangst hebt genomen is het de bedoeling dat je een bepaalde hoeveelheid bells uit je eigen zak trekt om deze vervolgens in het gloeiende spotje te planten. Binnen drie dagen groeit hier dan namelijk een heuse geldboom. We raden aan om 10. 000 bells in het spotje te planten, je krijgt hier dan namelijk altijd 30. 000 bells voor terug. Mocht je al de nodige poen op de virtuele bank hebben staan, dan kun je eventueel ook een gokje wagen en ervoor kiezen om hier  99. 000 bells te planten.

Op het eerste gezicht mag het misschien een vrij basic spel lijken, maar wie er eenmaal mee begint zal er al snel achter komen dat het een enorm uitgebreid spel is waar je al gauw tientallen tot honderden uren in kunt steken.

Je hebt dan kans om hier 297. 000 bells voor terug te krijgen, alleen is de kans veel groter dat je er 30. 000 voor terug krijgt en dus 69. 000 bells verlies maakt. Het blijft natuurlijk een gokje wagen! Nadat je het geld van de geldboom in ontvangst hebt genomen verandert de geldboom helaas weer in een normale boom. Tip 2: De geldrots Iedere dag is er ergens op je eiland een rots die bells achterlaat in plaats van stenen of ijzererts. Deze rots kan je soms wel 14. 000 bells opleveren. Je weet van te voren alleen nooit welke rots dit is. Het is daarom handig om iedere dag één voor één tegen al je rotsen aan te scheppen. Dit doe je als volgt: je graaft eerst drie gaten achter je zodat je niet wegstuitert door de terugslag van de rots en daarna mep je met je schep zo snel mogelijk tegen de rots totdat die niets meer achterlaat. Tip 3: Verhandel fruit met andere spelers Aan het begin van je eilandleven in Animal Crossing start je met één soort fruit dat in de bomen op je eiland hangt. Bij de één zijn dit appels, bij de ander kersen en weer een ander heeft peren. Stel, je begint met perenbomen, dan zijn peren niet heel veel waard op jouw eiland. Je zou er dan voor kunnen kiezen om naar het eiland van een andere speler te reizen en je hele perenvoorraad vervolgens bij hem voor meer bells te verkopen.

 • Als je dat bij alle stenen doet kom je op een gegeven moment wel aan bij de geldrots;
 • Alle andere rotsen leveren je ijzererts of stenen op die je weer nodig zult hebben om dingen te maken;
 • Maar wat je ook kunt doen is je fruit verhandelen met dat van andere spelers;

Als een andere speler vooral appelbomen op z’n eiland heeft zou je vijf peren kunnen ruilen tegen vijf appels. Je kunt er dan vervolgens voor kiezen om die appels gelijk op jouw eiland te verkopen, maar je kunt ze ook begraven, zodat er binnen drie dagen niet alleen peren maar ook appels op je eiland groeien en je al snel vijftien in plaats van vijf appels kunt verkopen. Maak tijdens het verhandelen van fruit wel duidelijke afspraken met elkaar en ga niet zomaar alle appels van anderen plukken, want anders heb je binnenkort een appeltje met die spelers te schillen! Tip 4: De knollenmarkt Iedere zondag bevindt Daisy May zich tussen 08:00 en 12:00 uur op je eiland. Zij is hier dan om knollen te verkopen. De knollenmarkt in Animal Crossing is een soort virtuele versie van de aandelenmarkt en het is de snelste weg naar rijkdom. Iedere speler heeft op zondag een andere inkoopprijs. Deze prijzen vallen vaak tussen de 90 en 110 bells.

Hoe meer soorten fruit en fruitbomen je hebt, des te meer fruit je dagelijks kunt vergaren en voor veel geld kunt verkopen op je eigen eiland of op de eilanden van anderen. Het is dan handig om bij vrienden, familie of in Animal Crossing community’s en forums te kijken bij wie je ze het goedkoopst kan kopen.

Hoeveel knollen je inkoopt is aan jou, maar als je veel vrienden of familieleden hebt die Animal Crossing spelen of in grote actieve Animal Crossing community ‘s zit, dan raad ik je aan om hier zoveel mogelijk in te investeren. De rest van de week is het namelijk de bedoeling om ze voor zoveel mogelijk winst te verkopen bij Timmy en Tommy. Vaak valt de piek (het moment waarop de knollen het meest waard zijn) in het midden van de week op woensdag of donderdag, maar dit kan in sommige weken ook zomaar eens aan het begin of het eind van de week plaatsvinden. De verkoopprijzen van de knollen lopen op tot soms wel 600 bells per stuk. Als je dus 4000 knollen inkoopt voor 360. 000 bells voor een inkoopprijs voor 90 en ze vervolgens allemaal verkoopt voor een verkoopprijs van 600, dan krijg je er 2,4 miljoen voor terug en maak je 2,04 miljoen winst.

Van maandag t/m zaterdag verandert de knollenprijs iedere dag om 08:00 en 12:00. Check dus iedere dag twee keer hoeveel ze bij jou waard zijn en op de eilanden van andere spelers. Want net als in de aandelenmarkt kunnen de koersen stijgen maar ook dalen.

Houd dit een paar weken vol en voor je het weet ben je een echte bellionair! Tip 5: Graaf iedere dag naar fossielen Naast vissen, insecten en inmiddels ook standbeelden en schilderijen kun je op je eiland ook nog fossielen verzamelen. Fossielen vind je op je eiland door ze op te graven uit speciale stervormige fossielgraafspots. Je kunt er iedere dag maximaal 5 opgraven. Nadat je de fossielen hebt verzameld kun je ze laten analyseren in je museum bij Blathers. Hierna weet je of je nieuwe aanwinsten hebt gevonden voor bij de collectie of dat je dubbele hebt. Mocht je nieuwe fossielen hebben gevonden dan kun je daarmee mooi je museum vullen, maar mocht dat niet zo zijn dan kun je ze vaak ook voor een aardig bedrag verkopen voor bells bij Timmy en Tommy.

See also:  Wanneer Heeft Baby Vlees Nodig?

Daarnaast kun je ze ook in je collectie bewaren om ze later te ruilen met andere spelers tegen fossielen die jij nog niet hebt. Tip 6: Bezoek Nook Miles eilanden Nook Miles eilanden zijn speciale onbewoonde eilanden die je kunt bezoeken met behulp van speciale nookmilestickets.

Deze kosten 2. 000 nookmiles per stuk. De tickets lever je vervolgens in bij Dodo airlines om je naar het eiland te vliegen. Er zijn tien verschillende soorten Nook Miles eilanden. Aangezien deze eilanden van niemand zijn kun je ze volledig leegplunderen en alles meenemen wat je er kan vinden.

 • Op deze eilanden vind je onder andere bijzondere bloemen, grondstoffen zoals steen en ijzererts en palmbomen met kokosnoten;
 • De kans dat je zeldzame vissen tegenkomt is hier ook een stuk groter;
 • Zo nu en dan vind je er zelfs dorpsbewoners die na een gesprek graag mee willen naar jouw eiland;

Tip 7: Verzamel zoveel mogelijk Nook Miles en upgrade je zakken en gereedschapsgordel In de game verzamel je naast bells ook nookmiles. Nookmiles kun je zeker aan het begin van de game heel makkelijk verdienen door allerlei alledaagse klusjes te doen, zoals bloemen water geven, met je dorpsbewoners praten, hout hakken etc. Tip 8: Plaats je huis niet in de buurt van water Aan het begin van de game mag je een plekje uitzoeken waar je je tent gaat plaatsen en waar je na het afbetalen van je lening ook je huis gaat neerzetten. Een hele simpele tip die ik je hierover kan geven is: plaats je tent/huis vooral niet te dicht in de buurt van water! Hoewel dit er in eerste instantie misschien leuk kan uitzien zul je later merken dat dit problemen oplevert wanneer je een tuin wilt gaan aanleggen.

 1. Met deze punten kun je vervolgens allerlei dingen kopen waaronder tickets naar Nook Miles eilanden en allerlei decoratie, doe-het-zelf plannen en andere goederen;
 2. Maar twee van de belangrijkste dingen die je hard nodig zult hebben zijn de gereedschapsgordel (toolring) waarmee je makkelijk je items kunt selecteren en upgrades voor je zakken (pocket organisation guide), zodat je meer spullen met je mee kunt nemen;

Je kunt je huis bij Tom Nook wel verplaatsen voor 3. 000 bells en helemaal aan het einde van de game kun je het complete landschap van je eiland veranderen. Maar het is handig als je meteen een goede spot voor je tent hebt gevonden, zodat je al vrij snel kan nadenken over het inrichten van je tuin zonder dat dit je eerst een hoop tijd en geld kost.

Tip 9: Maak aas en verkoop vissen en insecten Een van mijn favoriete bezigheden in Animal Crossing New Horizons is het vangen van vissen. Dit gaat echter een stuk makkelijker wanneer je het doet met aas.

Je kunt aas vinden wanneer je over het strand loopt. Als je goed kijkt zie je hier en daar namelijk blazende spots. Het is dan de bedoeling dat je met je schep deze spots omspit en zo aas uit de grond schept. Wanneer je dit aas gebruikt is de kans een stuk groter dat je meer zeldzame vissen tegenkomt, die je vervolgens kunt doneren aan het museum of (indien je de vis al hebt) hebt kunt verkopen bij Timmy en Tommy in Nookshoek. Tip 10: Onderhoud contact met al je dorpsbewoners. Iedere dag dat je de game speelt is het naast bezigheden als het zoeken naar de geldrots, het planten van de geldboom of het graven naar fossielen uiteraard ook een heel goed idee om even een rondje te maken op je eiland en te praten met alle dorpsbewoners.

 • Door dagelijks contact te houden bouw je een sterkere band op met je dorpsbewoners en soms kun je daar ook cadeautjes of doe-het-zelf plannen voor terugkrijgen;
 • Voor een betere band kun je ook zelf cadeautjes opsturen;

Probeer echter niet al te vaak met sommige dorpsbewoners te praten, want daarmee maak je ze soms boos en dat werkt uiteraard niet in je voordeel. Tip 11: Ga op zoek naar tarantula’s of schorpioenen Op je eiland leven een hele hoop insecten. Deze insecten vind je vaak op boomstronken, onder stenen of in de lucht.

 • Maar de insecten die het meest opleveren zijn tarantula’s, schorpioenen en andere gevaarlijke wezens;
 • Deze beesten leveren namelijk per stuk wel 8;
 • 000 bells op;
 • Maar ze  verschijnen dan ook niet zomaar en wanneer je ze vindt zijn ze meestal lastiger te pakken dan alle andere insecten;

Deze mormels verschijnen vooral ‘s avonds op een leeg, vlak eiland. Als je op deze wezens wilt jagen kan je daarvoor het best naar een Nook Miles eiland reizen. Je wilt natuurlijk niet je eigen eiland om zeep helpen in de hoop dat je zo’n beest vindt. Er bestaat ook een kans dat je op een tarantula eiland terechtkomt waarop je deze wezens nog sneller tegen het lijf loopt.

 • Als je een tarantula of schorpioen hebt gevonden moet je er niet zo snel mogelijk op af rennen, het is namelijk de bedoeling dat je ze heel langzaam met je netje benadert en alleen naar ze toe loopt  wanneer ze alle poten op de grond hebben;

Als je namelijk naar ze toe gaat op het moment dat ze hun poten omhoog doen, dan rennen ze snel op je af, waardoor je flauw valt en je zoektocht opnieuw moet beginnen. Om het vangen nog makkelijker te maken kun je ook een rij met gaten graven, die de weg tijdelijk blokkeren wanneer de beesten achter je aankomen. Tip 12: Check elke dag wat de dagtopper is en maak en verkoop die spullen voor de dubbele waarde Op je eiland zijn er bij Nookshoek iedere dag een of twee items die je daar voor de dubbele waarde kunt verkopen. Deze zogenaamde dagtoppers (hot items in het Engels) kun je soms voor wel twee of drieduizend bells verkopen. Het gaat bij deze dagtoppers vaak om items die je zelf kan maken, dus als je ervoor zorgt dat je dagelijks heel veel hout, klei, ijzererts, takken, stenen en andere middelen verzamelt kun je binnen enkele dagen ontzettend veel van deze spullen maken. Wanneer de dubbele waarde lekker hoog is kun je er zeker in het begin erg veel bells mee verdienen! Tip 13: Speciale dorpsbewoners Kijk iedere dag wanneer je bezig bent met je dagelijkse ronde even of er zich speciale dorpsbewoners op je eiland bevinden. Met Flick op je eiland kun je bijvoorbeeld alle insecten die je vangt voor meer bells verkopen. Voor C. J geldt eigenlijk hetzelfde maar dan voor vissen. Deze twee personages geven je soms ook speciale taken, zoals het drie maal achter elkaar vangen van dezelfde vissen of insecten.

Wanneer je Celeste op je eiland aantreft moet je in de avond goed letten op vallende sterren, kom  je Saharra tegen dan kun je bij haar allerlei zeldzame tapijten, behangsels en vloerbedekkingen kopen en bij de recent toegevoegde Red kun je allemaal standbeelden en schilderijen kopen, die je voor jezelf kunt houden of kunt doneren aan het museum.

Let bij het kopen van zo’n standbeeld of schilderij wel goed op de details (zoek voor de zekerheid anders effe een plaatje op internet, hier is een complete gids voor het herkennen van vervalste schilderijen te vinden). Je kunt namelijk geen vervalste kunstwerken aan het museum doneren! Tip 14: Maak iedere dag je dagelijkse rondje en verzamel en verdien zo heel veel bells. Iedere dag dat je Animal Crossing New Horizens opstart zijn er allerlei dingen die je dagelijks kunt doen. Een hoop van die bezigheden heb ik hierboven al beschreven, maar vergeet ook niet om de bloemetjes water te geven, je post te checken of het aanbod in de winkels te bekijken.

Als je dit dagelijks allemaal bijhoudt dan kan dat je op de lange termijn heel veel bells, spullen en kleding opleveren. Do’s en don’ts op de eilanden van anderen bij Animal Crossing New Horizons Een heel leuk element aan het spelen van Animal Crossing New Horizons is het bezoeken van andermans eilanden.

Het is echter wel handig om eerst rekening te houden met de volgende dingen: • Zoals ik eerder aangaf is het niet netjes om zomaar fruit of geld van andermans bomen te plukken. • Ren niet in de buurt van bloemen. Je loopt dan namelijk het risico om ze te vertrappen.

• Koop ook niet zomaar zonder toestemming spullen in andermans winkel en zeker niet als het spulletjes met een beperkte oplage betreft. Soms willen eilandbewoners ze liever zelf kopen, maar zijn ze daar nog niet aan toegekomen of ze hebben het aanbod van hun winkel nog niet bekeken.

• Als je iemands eiland verlaat verbreek dan nooit de verbinding met minnetje (-‘tje). Dit kan namelijk allerlei connectieproblemen veroorzaken. Zo kan iedereen die zich op dat moment op hetzelfde eiland als jij bevindt alle spullen uit hun zakken verliezen en dat wil je natuurlijk niet hebben Heb je zelf nog goede tips of aanvullingen? Stuur ze dan naar ons op en we vermelden ze (eventueel met je naam) in dit artikel! Tags : alle bloemen Animal Crossing , Animal Corssing Nool Miles verzamelen , Animal Corssing Steen , Animal Crossing geldboom , animal crossing new horizons art , animal crossing new horizons fruit , animal crossing new horizons knollen , animal crossing new horizons nederlands , animal crossing new horizons switch , animal crossing sanrio amiibo cards , Animal Crossing: New Horizons , Animal Crossing: New Horizons geld verdienen , Animal Crossing: New Horizons geldboom , Animal Crossing: New Horizons geldrots , Animal Crossing: New Horizons handelen , Animal Crossing: New Horizons hints , Animal Crossing: New Horizons snel geld verdienen , Animal Crossing: New Horizons speltips , Animal Crossing: New Horizons tips beginnende spelers , Animal Crossing: New Horizons veel bells , Hoe speel je Animal Crossing: New Horizons.

See also:  Wat Zit Er In Kaki Fruit?

Hoe kom je op een verhoging Animal Crossing?

Hoe je de ladder in Animal Crossing: New Horizons krijgt – Voor de ladder moet je Nooks Hoek hebben vrijgespeeld en op het eiland nieuwe huisjes voor je dorpsbewoners hebben gebouwd. Nooks Hoek is de winkel waarvan Timmy en Tommy je vroeg in de game vragen het te bouwen. Wanneer je de winkel geupgrade en een plek gegeven hebt, wordt het de volgende dag gebouwd. In de tussentijd krijgt Nook een telefoontje met een hint dat er meer dorpsbewoners aankomen. (Wanneer hij niet gebeld wordt, komt dat mogelijk doordat je museum nog niet volledig gebouwd is. ) Na het telefoontje bezoek je Nook bij de servicebalie. Praat met hem om meer over de nieuwe eilandbewoners te weten te komen. Doe dit vervolgens nog een keer waarbij je de vraag ‘Wat kan ik doen?’ kiest. Door dat te doen, zie je de eerste nieuwe dorpsbewoners aankomen. Maar voordat ze dat kunnen doen, moet je eerst een brug bouwen. Nook geeft je daarvoor een doe-het-zelfplan. Je hoeft hier niet veel voor te doen, maar je moet wel een dag wachten. Wanneer de brug voltooid is, ga je terug naar Nook. Hij laat je nu drie plekken kiezen waar je huizen kunt zetten. Beslis waar je ze wilt hebben. Direct nadat een huis geplaatst is, belt Nook je op. Zijn boodschap is dat je voor deze huizen meubels moet maken, maar dat materiaal van bloemen nodig heeft die je alleen op de top van bergen vindt. Nook geeft je een doe-het-zelfplan voor de ladder. Nu kun je eindelijk er een bouwen! Daar heb je wel het volgende voor nodig:

 • 4x hout
 • 4x hardhout
 • 4x zachthout

Wanneer je dat gedaan hebt, heb je een ladder in je zakken. .

Hoe maak je je zakken groter Animal Crossing?

Hoe je zakken groter maken in Animal Crossing: New Horizons – Als je je zakken wil groter maken in New Horizons, dan moet je eerst Nook-miles kunnen inwisselen in het NookStation. Hiervoor moet je eerst de 5000 Nook-miles betalen aan Tom Nook voor je tent.

Als je dit gedaan hebt, krijg je niet alleen een huis upgrade , maar ook wordt het NookStation in de servicebalie bruikbaar. Ga naar het NookStation en je zal onder andere een gids voor het organiseren van je zakken zien voor 5000 Nook-miles.

Dit zal je zakken vergroten van 20 plaatsen naar 30. We raden sterk aan om dit je eerste aankoop te maken in het NookStation, want het verder uitbouwen van je eiland zal zoveel gemakkelijker en praktischer zijn met deze grotere zakken. Om de tweede zakken uitbreiding te kopen in Animal Crossing New Horizons moet je eerst de servicebalie opnieuw upgraden. Wanneer het nieuwe gemeentehuis opent, ga je recht naar het NookStation. Daar zal je ontdekken dat je een boel nieuwe zaken hebt waar je je Nook-miles voor kunt ruilen. In het lijstje zal je opnieuw een uitbreiding van je zakken zien staan. Voor 8000 Nook-miles kan je je zakken vergroten van 30 plaatsen naar 40. .

Kun je Animal Crossing met 2 personen tegelijk spelen?

Note –

 • Er kunnen maximaal vier bewoners van hetzelfde eiland tegelijkertijd samen spelen op één Nintendo Switch-systeem.
 • Er kunnen maximaal acht spelers met elk een eigen Nintendo Switch-systeem en een exemplaar van de software samen spelen op een eiland via lokaal of online spelen.
 • Online spelen is alleen mogelijk met spelers op je Nintendo Switch-vriendenlijst of met spelers waarmee je een Dodo-code hebt gedeeld.
 • Als meerdere spelers samen spelen, is er een de leider en zijn de anderen volgers.

Welke dag komt Leif Animal Crossing?

Uit de gegevens blijkt dat spelers elke week sowieso Leif, Sahara of Kicks kan verwachten op een doordeweekse dag. Dit patroon geldt voor spelers die de kledingwinkel op hun eiland hebben. De twee dagen die overblijven worden gevuld door Gulliver, Label, CJ, Flick of Redd.

Kan je koken in Animal Crossing?

Kokkerellen in eigen keuken! Koken stelt je in staat om een grote hoeveelheid gerechten in Animal Crossing: New Horizons te maken. Voordat je kunt beginne moet je wel eerst koken ontgrendelen en daarna moet je nog ingrediënten verzamelen. Deze ingrediënten zijn onder andere pompoenen , wortels, aardappelen en tomaten , tarwe en suikerriet. Het kan ook zijn dat je op zoek moet naar een specifieke vis of dat je moet wachten op het paddenstoelen seizoen. On this page:

 • Hoe koken ontgrendelen Animal Crossing: New Horizons uitgelegd
 • Hoe kookrecepten vinden in Animal Crossing: New Horizons uitgelegd
 • Koken in Animal Crossing: New Horizons uitgelegd
 • Ingrediënten in Animal Crossing: New Horizons uitgelegd

Animal Crossing: New Horizons – Ver. 0 gratis Update – Nintendo Switch.

Hoe krijg ik een cafe in Animal Crossing?

Hoe ontgrendel je Brewster’s café en waar vind je Brewster in Animal Crossing: New Horizons – Brewster en zijn café, De Til, verschijnen op het eiland als onderdeel van het museum en, net als met andere attracties, moet wel eerst ontgrendeld worden. Om Brewster Brewster in Animal Crossing: New Horizons te ontgrendelen, moet je eerst Blathers in het museum bezoeken. Als Blathers het niet over Brewster heeft, is het waarschijnlijk dat je meer van je museum moet ontgrendelen. Volgens catalyst_veritas en andere Reddit-gebruikers , als je nog niet hebt gedoken en een diepzeewezen hebt gevangen, doe dat dan eerst. Lever het in bij Blathers en verlaat het museum en ga weer naar binnen. Dat moet het oplossen voor je. Om Brewster te vinden moet je een Kapp’n boottochtje maken – want daar vind je Gyroids.

Hij heeft het dan over het idee om een café toe te voegen maar dat zijn vriend, Brewster, momenteel nergens te vinden is. Hij laat wel doorschemeren dat Brewster fan is van Gyroids. Kapp’n tochtjes zijn nog een nieuwe toevoeging aan de 2.

0 update. Ga naar de kade op je eiland waar Kapp’n op je wacht en na het betalen van wat Nook-miles neemt hij je mee naar het eiland. Onthoud, je kunt alleen van Kapp’ns boottochtjes gebruik maken als je eerst een eilandbeoordeling van 3 sterren hebt. Daarnaast moet K. Op één van Kapp’n eilanden vind je Brewster aan de wandel. Als je niet eerst met Blathers over hem hebt gesproken zul je hem niet vinden. Aangezien je maar een Kapp’n boottochtje per dag kan doen, is het belangrijk dat je dat eerst doet om hem zo snel mogelijk te vinden. Praat met Brewster – we nemen aan dat alle dialoogopties hier werken, maar laat weten dat je naar hem op zoek bent en laat ook Blathers naam vallen. Na wat advies over Gyroids , zegt hij dat hij het ‘begrijpt’. Talking to Brewster on a Kapp’n island in Animal Crossing: New Horizons Ga terug naar je eiland en breng Blathers het goede nieuws. Je leert dan dat Brewster spoedig jouw kant op komt. Maar, Brewster en zijn café zijn niet meteen beschikbaar. De volgende dag is het museum voor renovatie gesloten, en pas de dag daarna is het café geopend. Speel je dus bijvoorbeeld op een donderdag, is het café op z’n vroegst op zaterdag open. Zodra het museum is heropend, vind je het café links bovenaan de trap. .

Wat is een goede prijs voor knollen?

Knollenprijzen: Wat is een goede prijs om knollen te kopen en te verkopen? – De prijzen van knollen zullen van dag tot dag en van eiland tot eiland gigantisch variëren. We hebben inkoopprijzen van rond de 90 klingels gezien en verkoopprijzen zo hoog als 600 klingels.

Dat houdt dus in dat je flink wat winst kunt maken. Alhoewel het mogelijk is, is het belangrijk om te weten dat die extreme prijzen niet snel voorkomen. Een verkoopprijs van rond de 200 klingels is al goed genoeg om flink wat winst te maken.

Pas echter goed op. Wanneer de week bijna voorbij is, is het niet meer verstandig om op een goede prijs te wachten. Soms moet je gewoon genoegen nemen met een iets mindere verkoopprijs. Het bespelen van de knollenbeurs is een risicovolle onderneming. Als je meer zekerheid wil hebben, dan zijn er nog genoeg andere manieren om geld te verdienen.

Hoe lang duurt geldboom Animal Crossing?

Geld groeit letterlijk aan de bomen. – This post might contain affiliation links. If you buy something through this post, the publisher may get a share of the sale. Geplaatst op 23 maart 2020 09:02 Animal Crossing: New Horizons is net uit en mogelijk ben je op zoek naar een leuke manier om wat extra Bells te verzamelen.

 1. Dat kun je in deze nieuwe game doen door een geldboom te planten;
 2. Wij leggen je uit hoe je op deze manier 30;
 3. 000 extra Bells kunt verzamelen;
 4. Elke dag krijg je de mogelijkheid om een geldboom te planten;
 5. Als eerste moet je daarvoor een lichtpuntje op de grond zien in de game;

Deze plek komt elke dag ergens op het eiland tevoorschijn en hoe het er precies uit ziet, kun je op de onderstaande afbeelding zien. Wanneer je deze plek hebt gevonden, krijg je de mogelijkheid om eenmalig een geldboom te planten. Het lichtpuntje in de grond. De plek waar het lichtje uitkomt, blijft de hele dag beschikbaar. Het eerste wat je doet zodra je de plek vindt, is 10. 000 Bells verzamelen. Het is mogelijk om een geldboom te laten groeien met minder Bells, maar 10. 000 is het maximum en dus het meest winstgevend.

 • Wanneer je de Bells hebt, graaf je het magische lichtpuntje op;
 • Je krijgt dan meteen 1;
 • 000 Bells;
 • Houd je Shovel (schep) erbij en gooi het gat niet dicht! In plaats daarvan pak je 10;
 • 000 Bells uit je inventory en maak je er een item van;

Dit doe je door de Bells te selecteren in je inventory, vervolgens kies je 10. 000 Bells (zie het screenshot hieronder). Mogelijk werkt het zelfs met meer dan 10. 000 Bells. Een aantal spelers hebben gemeld dat het zelfs met 30. 000 Bells of meer kan. Als je genoeg Bells hebt, raden wij je zeker aan om het eens met een heel hoog bedrag te proberen. Nu je Bells zijn veranderd in een item, selecteer je die Bells in je inventory om ze te begraven. Als je nog geen 10. 000 Bells hebt, kan je dit ook doen met bijvoorbeeld de 1. 000 Bells die je net hebt gevonden. Vervolgens zie je dat er een klein boompje uit de grond komt. Dat is de bevestiging dat je een geldboom hebt gepland. Na een aantal dagen zal het boompje uitgroeien tot een volwaardige geldboom en hangen er drie zakken met Bells aan.

See also:  Geen Vlees Eten Welke Vitamine Tekort?

Deze zakken zijn net zoveel waard als de waarde die je in de grond hebt gestopt. Dus wanneer je 10. 000 Bells in de grond stopt, krijg je daar 30. 000 Bells voor terug en maak je dus 20. 000 Bells winst. Vergeet niet dat je de boom maar één keer kunt schudden voor het geld.

Succes met het planten van je geldbomen. Voor meer over Animal Crossing: New Horizons kun je terecht bij onze review en leggen we je uit hoe je meer Hairstyles en haarkleuren krijgt. This post might contain affiliation links. If you buy something through this post, the publisher may get a share of the sale.

Kun je Animal Crossing uitspelen?

Vrijdag is het eindelijk zover: Animal Crossing: New Horizons ligt in de winkels  en voor het eerst sinds 2012 kunnen de vele fans van de reeks weer aan de slag met een volledig nieuw deel. Wij hebben de game al kunnen spelen en zelfs de kans gehad om tijdens een preview landscaping uit te proberen. Maar valt het spel ook na zo lang nog steeds in de smaak, of hadden ze het eiland beter links kunnen laten liggen? Er zit zoveel in het spel, dat we rustig 2000 woorden zouden kunnen besteden aan alleen al wat je kunt doen. Dat doen we natuurlijk niet, dus lichten we er vooral de basis uit en focussen we ons op de vernieuwingen. De basis is kort samengevat: je zelfgemaakte personage kiest er voor om samen met een aantal andere bewoners te verhuizen naar een onbewoond eiland om hier een nederzetting te stichten.

Dit onbewoonde eiland is direct één van de vernieuwingen. In het verleden kwam je terecht is een bestaand dorp waar veel dingen al waren en reeds huisjes stonden. Je start nu in een tent, net als ondernemer Tom Nook die je het avontuur heeft verkocht.

Tom is ook de persoon waar je moet zijn voor je gereedschap en om je huis te bouwen. Natuurlijk kun je op een later moment ook je huis verder uitbreiden qua grootte, met nieuwe kamers en andere verbeteringen. Het maken van eigen gereedschap is overigens nieuw.

 1. In eerdere delen moest je dit kopen, wat ook nog steeds kan, maar nu kun je ook grondstoffen verzamelen om het zelf te maken;
 2. Je dagelijkse avonturen in Animal Crossing: New Horizons bestaan uit de dingen die jij leuk vindt om te doen;

Niets moet en alles mag. Je kunt bijvoorbeeld spullen gaan verzamelen voor het museum, je kunt je eiland opruimen en netter maken door bomen te planten of op reis naar onbewoonde eilanden. Dit laatste is trouwens wel aan te raden omdat je hier potentiële nieuwe bewoners tegenkomt maar vooral ook grondstoffen die op jouw eiland zeldzaam zijn of zelfs niet voorkomen.

 1. Zo heb je in Animal Crossing altijd één soort fruit op je eigen eiland (wij hadden kersen) en vind je mogelijk op de andere eilanden bijvoorbeeld perziken;
 2. Alles wat je doet betaalde je in het verleden met Bells (in het Nederlands Klingels), daar is een nieuw betaalmiddel bijgekomen;

Je kunt zogenaamde Nook Miles verzamelen en dit doet je door (dagelijkse) uitdagingen te voltooien. Een voorbeeld van een gewone uitdaging is zoveel mogelijk fruit in je dorp telen, hiervoor moet je echter andere bezoeken. Een voorbeeld van een dagelijkse uitdaging is het verkopen van items zoals schelpen. Animal Crossing: New Horizons is dan ook niet het spel dat je in twintig of dertig uur uitspeelt, maar een game waar je een jaar lang iedere dag andere content kunt krijgen. Zo volg je de seizoenen en feestdagen die je ook in het echte leven hebt, maar zijn er bijvoorbeeld ook insecten en vissen die bijvoorbeeld alleen in de avond of zelfs alleen in een bepaalde maand voorkomen. En alhoewel het enige echte doel het krijgen van een leuk en gezellig eiland is (en dat beoordeel je zelf, je kunt het spel niet uitspelen), is alles verzamelen voor veel spelers een echt doel in Animal Crossing: New Horizons.

Dit systeem zorgt ervoor dat je meer dan ooit iets te doen hebt in het spel. In eerdere delen was je namelijk, zodra je dorp liep, ongeveer een uurtje per dag bezig. Een nieuw onderdeel dat bij heel veel spelers misschien wel het meest in de smaak zal vallen is landscaping.

Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise is het mogelijk om het eiland, binnen de grenzen van het strand, volledig naar eigen inzicht aan te passen. Heuvels, paden, grasvelden en zelfs beekjes en meertjes kun je middels deze functie aanpassen. Animal Crossing: New Horizons is dan ook een spel waar weer heel veel liefhebbers van gaan genieten. Juist het principe van dagelijks een uurtje spelen, maar wel minimaal een jaar aan content hebben, is precies dat wat de game zo goed maakt. Het allergrootste pluspunt aan het spel is overigens de enorme lading aan vernieuwingen, waar ook wij nog lang niet alles van hebben gezien! Tijdens de reviewperiode was het nog niet mogelijk om andere spelers te bezoeken.

Alhoewel dit niet direct kan, is het wel iets waar spelers echt voor zullen gaan om vrij te spelen. En eigenlijk begin je hier al mee als je het spel begint. In tegenstelling tot eerdere delen kun je zelf bepalen waar nieuwe bewoners verblijven.

Dit onderdeel hebben we daarom ook niet benoemd in onze review.

Wat is het doel van Animal Crossing?

Spel [ bewerken | brontekst bewerken ] – Het is het vijfde en nieuwste spel in de Animal Crossing -reeks, waarin de speler leeft op een tropisch eiland , samen met antropomorfe dieren. Doel van het spel is om de omstandigheden op het eiland te verbeteren.

De grootste verandering in New Horizons ten opzichte van andere delen is dat de speler nu een eigen eiland opbouwt. Zo kan een speler nu zelf gereedschap maken met gevonden voorwerpen, zoals hout of steen.

Hiermee kan de speler eigen meubels bouwen. Ook past het spel zich aan op beslissingen die de speler maakt. Men kan zelf het eiland aanpassen, zoals het bouwen van bruggen of stukken land te verplaatsen. Een andere verandering is dat spelers voorwerpen nu overal in het speelveld kunnen plaatsen, waardoor het volgens de website Techradar enigszins lijkt op de Harvest Moon -serie.

Waarom kan ik niet zwemmen in Animal Crossing?

Waar koop je een duikpak in Animal Crossing New Horizons? – Voordat je in New Horizons kan zwemmen moet je een duikpak kopen. Die haal je bij Nook’s Hoek. Dus ga naar de Timmy en Tommy en kijk in de kast. Daar vind je een duikpak voor 3000 klingels. Je hebt ook de keuze om een speciale Nook Inc. -duikpak te halen door de NookStop bij de Servicebalie te bezoeken en je Nook-miles in te wisselen. Het duikpak kost 800 Nook-miles en komt, net zoals andere Nook-producten, de volgende dag in je brievenbus. Voor een extra 500 Nook-miles heb je zelfs de keuze om een Nook Inc. Zodra je alle zwemkleding bij je hebt, is het tijd om te zwemmen!.

Hoe kom je aan bloem en suiker Animal Crossing?

Waar vind je suikerriet in Animal Crossing: New Horizons – De makkelijkste manier om suikerriet in New Horizons te vinden is om het van Leif te kopen wanneer hij op je eiland is, of bij zijn kraampje op Harv’s eiland. Onthoud goed – zijn voorraad op Harv’s eiland verandert elke maandag, dus als hij geen suikerriet verkoopt, kom dan over een week nog eens terug. Suikerriet kost 280 klingels, terwijl je ook vijf stuks voor 1,400 klingels kunt kopen. Als je geluk hebt kun je ook suikerriet vinden op een van de eilanden waar Kapp’n je mee naar toe neemt! Op deze speciale eilanden is het suikerriet al klaar om geoogst te worden en kun je de hele plant of slechts het gewas mee naar huis nemen. Je kunt alleen suikerriet verbouwen als je de gratis 2. 0 patch voor New Horizons hebt gedownload.

Hoe laat je bomen groeien Animal Crossing?

Hoe fruitbomen planten in Animal Crossing: New Horizons – Als je fruit hebt dat je wil planten, of het nu van je eigen eiland komt of van het eiland van iemand anders, haal dan je schep boven en graaf een gat in de grond waar je de fruitboom wil planten.

 • Ga nu naar je zakken en kies het fruit;
 • Kies voor ‘planten’, en je zal het fruit in de grond steken, en je zal een klein plantje tevoorschijn zien komen;
 • Onthoud dat je tussen bomen minstens drie vakjes moet laten om ze te laten groeien;

Als je te weinig plaats tussen laat, zal de boom nooit volgroeid raken. Kokosnoten kan je enkel in het zand planten, dus daarvoor moet je naar het strand. Voor je het weet heb je een prachtig strand vol palmbomen! Meer Animal Crossing New Horizons tips.

Wat is er nieuw in Animal Crossing?

Bellen met je dierenvrienden – Een uitbreiding van de Nook Phone features zou het ook makkelijker kunnen maken om in contact te blijven met verhuisde dieren. De telefoon is een leuke toevoeging aan New Horizons, maar opvallend genoeg kan je er niet mee bellen of chatten.

Een belangrijke feature in Animal Crossing is het opbouwen van vriendschappen. Heb je een bepaald level van vriendschap bereikt, kun je bijvoorbeeld de catchphrase of groet veranderen. Een nieuw level zou dus kunnen zijn dat je op een gegeven moment telefoonnummers uitwisselt.

Je bewoners kunnen bellen is natuurlijk ook handig als je er weer eens eentje kwijt bent.

 • Bestel nu de Animal Crossing Sanrio amiibo kaarten

De bewoners nemen ook veel foto’s van het eiland (en soms van jou!). Hoe leuk zou het zijn als ze je deze konden sturen via de telefoon? Of zelfs op een soort social media konden posten? Natuurlijk mogen karakters als Isabelle, Tom Nook, Timmy en Tommy en de andere speciale personages hierbij niet ontbreken. En uiteraard kan je zelf ook posten! Bellen en sms’en moet natuurlijk niet de ouderwetse brieven vervangen, want het blijft leuk om onverwachts een brief te krijgen. .