Hoe Verbrand Je Het Snelst Calorieën?

Hoe Verbrand Je Het Snelst Calorieën

Een studie naar het aantal calorieën die je verbrandt met verschillende sporten, toont aan dat zwemmen, taekwondo, hardlopen en aerobics in ieder geval bijdragen om die calorieën weg te werken. Maar weet jij welke sport het effectiefste is en hoe je snel calorieën kan verbranden? Natuurlijk draait het niet alleen om calorieën verbranden, maar als een van jouw lievelingssporten in dit rijtje staat is het natuurlijk een win-win.

Als je sport om af te vallen of op gewicht te blijven al helemaal. We zetten de top 15 sporten om calorieën te verbranden even voor je op een rijtje. Bij iedere sport staat hoeveel calorieën een persoon van 90 kilo ongeveer verbrandt bij een uur sporten.

Het blijkt dat sporten waar je zowel je armen als benen in een ritmisch tempo bij beweegt en waar je ademhaling van versnelt, je het meest laten zweten. Trek die wandelschoenen maar uit de kast, want met simpelweg een uurtje wandelen kan je al 546 calorieën verbranden.

Of ga voor die 10. 000 stappen per dag! Voor maximale resultaten kun je het beste een route kiezen met een beetje hoogte verschil. Met wandelen met een loodzware backpack op je rug, verbrand je tot wel 627 calorieën per uur.

Dus dat extra setje schoenen, slaapzak en zwemkleding kan nog prima mee. 2 min.

Hoe verbrand je snel 1000 calorieën?

Hardlopen Hardlopen is al jarenlang een populaire sport om calorieën te verbranden. Zowel hardlopen op de loopband als hardlopen in de buitenlucht zijn goede sporten voor mensen die willen afvallen. Met een uur hardlopen kun je tot wel 1000 calorieën verbranden!.

See also:  Welk Rauw Vlees Mag Een Hond Eten?

Kun je afvallen door niet te eten?

Afvallen door niets eten is op de korte termijn vaak erg succesvol. Niet eten is echter erg ongezond. Daarnaast helpt het je op de lange termijn niet bij het afvallen. Niets eten zorgt weliswaar voor gewichtsverlies, maar dit wordt grotendeels veroorzaakt door een verlies aan spieren. De vetverbranding wordt juist niet gestimuleerd.