In Welk Fruit Zitten De Minste Calorieën?

In Welk Fruit Zitten De Minste Calorieën
In welk fruit zitten de minste calorieën? – Ieder mens weet dat fruit goed voor je is. Fruit zit namelijk vol met gezonde vitamines, mineralen en vezels. Daarnaast bevatten sommige fruitsoorten antioxidanten die bepaalde ziektes helpen voorkomen. De meeste fruitsoorten bevatten ook maar weinig calorieën.

  1. Fruit is dus ook nog eens goed voor de lijn;
  2. Maar toch zit er nog best veel verschil in het aantal calorieen per fruitsoort;
  3. Daarom hebben we voor jou een top 10 gemaakt met het fruit met de minste calorieën per 100 gram;

Check hieronder het overzicht met de verschillende fruitsoorten en het bijbehorend aantal calorieën. Top 10 fruitsoorten met minste calorieën:

  Fruit Per 100 gram
1. Watermeloen 25 calorieen
2. Aardbeien 27 calorieen
3. Grapefruit 30 calorieen
4. Perzik 35 calorieen
5. Mandarijn 46 calorieen
6. Bramen 48 calorieen
7. Pruim 50 calorieen
8. Peer 55 calorieen
9. Appel 57 calorieen
10. Kersen 58 calorieen

Let op: het gaat hier wel om een gemiddeld aantal calorieën. Per fruitsoorten zijn er bepaalde rassen die net iets meer of minder calorieën kunnen bevatten. Zoals je kunt zien in het bovenstaande overzicht bevatten watermeloen en aardbeien van alle fruitsoorten het laagste aantal calorieën. Als je dus gezond wilt leven en ook nog eens niet wilt aankomen dan zijn vooral deze fruitsoorten een hele goede keuze.

Welk fruit bevat minste kcal?

Welk fruit zorgt voor vetverbranding?

Welk fruit meeste kcal?

In welk fruit zitten de meeste calorieën? – Elke dag fruit eten is goed voor je! Dat weet bijna iedereen. In fruit zitten namelijk belangrijke vitamines, mineralen en vezels die ons helpen gezond te blijven. Maar wat veel mensen niet weten is dat er in sommige fruitsoorten best wel veel calorieën zitten. Bekijk de top 5 hieronder en ontdek welk fruit je beter niet kunt eten als je af wilt vallen:  Top 5 fruitsoorten met meeste calorieën:

See also:  Welk Fruit Helpt Tegen Misselijkheid?
  Fruit Calorieen per 100 gram
1. Kokosnoot 335 calorieen
2. Avocado 160 calorieen
3. Banaan 89 calorieen
4. Witte druiven 75 calorieen
5. Ananas 70 calorieen

Let op: het gaat hier wel om een gemiddeld aantal calorieën. Per fruitsoorten zijn er bepaalde rassen die net iets meer of minder calorieën kunnen bevatten. Zoals je kunt zien in het bovenstaande overzicht bevatten een kokosnoot en avocado van alle fruitsoorten de meeste calorieën. Geloof het of niet, maar kokosnoot bevat dus meer calorieën dan een Mars  of een frikandel.