Pulled Pork Welk Vlees?

Pulled Pork Welk Vlees
Pulled pork is in korte tijd uit de VS overgewaaid. We kennen het in Nederland nu een aantal jaren, zowel voor de BBQ als voor andere kooktechnieken en is inmiddels verkrijgbaar van de vak-slager tot en met de buurtcafetaria. Pulled pork staat voor een langzaam gegaard stuk varkensvlees, meestal van de nek of de (hele) schouder en soms ook van de procureur.

Wat te gebruiken voor pulled pork?

Pulled pork maken in de Slowcooker | Recept | (NL/BE) | Plezierindekeuken.nl

Om BBQ pulled pork te maken, gebruik je het vlees van de nek van het varken, ook wel procureur. Voor 5 personen heb je een kilo varkensvlees nodig. Je kunt dit gerecht ook maken met schouderkarbonade.

Wat voor vlees voor pulled beef?

Pulled beef – Pulled beef is vergelijkbaar met oer-Hollands draadjesvlees. Ook hiervoor heb je vlees nodig dat dooraderd is met vet en voldoende bindweefsel bevat, wat zorgt voor extra sappigheid. Hoewel de koe natuurlijk een ander dier is dan het varken, heb je voor pulled beef ook (een deel van) de nek of schouder nodig. Pulled Pork Welk Vlees.

Wat betekent pulled beef?

Broodje Pulled Beef (2 personen) – Een keer wat anders en zeker niet minder smaakvol dan pulled pork is pulled beef. Langzaam gegaard rundvlees met een lekkere bark (korst). Het heeft even tijd nodig maar dan heb je ook echt iets anders. De onmiskenbare smaak van rundvlees maar dan niet gestoofd.

Hoeveel RUB per kg?

Het Dry Rub Maken Basispakket – Alle genoemde producten zijn verkrijgbaar in onze webshop. Gebruik de zoekbalk om deze te vinden of bestel alle essentiële producten in het ‘ Dry Rub Maken basispakket’ Pulled Pork Welk Vlees Bestel het pakket hier op of klik op de foto!.