Waarom Is Fruit Shoot Weg?

Waarom Is Fruit Shoot Weg
Waarom Is Fruit Shoot Weg Britvic Soft Drinks haalt alle nieuwe Robinsons Fruit Shoot-verpakkingen uit de markt vanwege een probleem met de veiligheid van de verpakking. Het zou gaan om een voorzorgsmaatregel. Bij een beperkt aantal verpakkingen is de dop tijdens het productieproces beschadigd. Hierdoor kan de groene tuit volledig of gedeeltelijk loslaten. De beschadiging is ontdekt tijdens een kwaliteitscontrole. Britvic Soft Drinks onderzoekt nog hoe de fout is ontstaan. Het gaat om enkele tienduizenden flesjes waarvan het grootste deel nog bij de distributiecentra staat. Voorlopig ligt de productie van de nieuwe flesjes stil. Zodra de testen succesvol blijken, zal de productie volledig hervat worden. Het is nog niet duidelijk hoeveel de schade voor het bedrijf bedraagt.

Is Fruit Shoot nog te koop?

Dit product is niet meer leverbaar vanuit SPAR of de leverancier.

Waar is de Fruit Shoot gebleven?

Britvic heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor Teisseire Fruit Shoot Framboos-Aardbei met THT maart 2020 en batchcode H75L 9170, afkomstig uit een 4-pak. Britvic heeft een verpakkingsfout geconstateerd bij een beperkt aantal Teisseire Fruit Shoot-flesjes.

Bij deze flesjes kan het witte element van de groene drinktuit losraken, waardoor het in de mond terecht kan komen. Het product is na 20 juni 2019 verkocht bij Kruidvat, Albert Heijn, Jumbo en Deen Supermarkten.

Heeft u dit product gekocht en heeft u vragen, neem dan contact met de klantenservice van Britvic (de producent van Fruit Shoot) via het gratis telefoonnummer 0800 – 405 00 20 of via e-mail [email protected] com. .