Wat Voor Vlees In Kaasfondue?

Wat Voor Vlees In Kaasfondue
Geen vlees! Hoi Nasha, Nee, in kaasfondue gaat geen vlees. Bij gewone fondue is de olie heet genoeg,maar kaas niet. Dat vlees word dus niet gaar. Wij hebben, als voorbeeld, oa het volgende bij de kaasfondue: brood in stukjes(bijvoorbeeld turks brood of stokbrood) rauwkost , zoala bloemkool,broccoli,wortel En dan allerlei kleine bijgerechten, die je niet in de kaas doopt, zoals een frisse salade, gevulde eieren,fruit, dat soort dingen.

Hoe smelt je kaas voor kaasfondue?

Wees geduldig – Een van de belangrijkste tips voor het maken van kaasfondue: doe het rustig aan met het smelten van je kaas. Rasp of snij je kaas niet klein, maar gebruik grote stukken en smelt die low & slow. Smelt je kaas dus op een lage temperatuur. Deze combinatie zal ervoor zorgen dat je fondue de perfecte structuur krijgt (doei, klontjes!).

Ook zal het de rekbaarheid van de kaas in stand houden, zodat je een mooie stretchy  fondue krijgt. Extra tip: roer altijd één kant op en niet te snel. Anders raakt je kaas ‘in de klit’ en krijg je één grote klont.

Niet wat je wil, toch?.