Welk Vlees Is Lekker Bij Asperges?

Welk Vlees Is Lekker Bij Asperges
Vlees – Zoals eerder aangehaald is één van de lekkerste combinaties om asperges te eten, met vlees. Vaak wordt het met een stuk biefstuk gegeten omdat asperges een luxe groenten zijn en biefstuk een iets luxer vlees is. Je kan makkelijk online verschillende recepten vinden waar er asperges voorbereidt worden met vlees, zo kan je misschien eens iets nieuws uitproberen.

Hoe zijn asperges het lekkerst?

Voor het koken: asperges schillen – Als je asperges niet schilt voordat je ze klaarmaakt, kunnen ze erg taai zijn. Niet lekker en al helemaal niet zoals ze bedoeld zijn. Voordat je de asperges schilt, kan je ze daarom het beste even een half uurtje in koud water laten weken.

Pak er een dunschiller bij. Houd de asperges voorzichtig beet bij de kop (echt voorzichtig, want de kop is het lekkerste gedeelte van de asperge!) en schil richting de onderkant de stugge schil van de asperge af.

Probeer het schillen in één geleidelijke beweging te doen. Herhaal het schillen totdat je helemaal rond bent geweest. Vergeet ook niet om een centimeter van de onderkant van de asperges af te snijden. Nog meer uitleg nodig? Witte asperges schillen doe je zo.