Welke Supermarkt Beste Vlees?

Welke Supermarkt Beste Vlees
Poiesz is de derde nummer 1 in vlees in drie jaar tijd. Dat is de uitkomst van het GfK Versrapport. De lijstaanvoerder van vorig jaar, Nettorama, daalt naar de 5e plaats. Ook Albert Heijn zakt in waardering en blijft nog maar net in de top-10 van de ranglijst. Dat  maakt zusterblad Distrifood bekend bij publicatie van het GfK Versrapport 2020.

  1. Nettorama domineerde het vleesgedeelte van het onderzoek vorig jaar met eerste plaatsen op vier aspecten;
  2. Op kwaliteit/versheid en deskundigheid neemt Poiesz de 1e plek over en de noordelijke formule doet dat ook op de hele ranglijst (van 7,20 naar 7,46);

Nettorama (van 7,48 naar 7,24) blijft wel de nummer 1 op de prijsaspecten, maar doet in het uiteindelijke rapportcijfer een stap terug en daalt naar de 5e plaats. Poiesz (van 7,20 naar 7,46) is de nieuwe nummer 1, met Jan Linders en Plus op een gedeelde 2e plaats. .

Waar koop ik ossenhaas?

Ossenhaas kopen? – Ossenhaas bij de slager kopen doe je bij valk slagerij. De ossenhaas-prijs bij ons ligt gemiddeld laag terwijl je toch kwaliteit-ossenhaas krijgt thuisbezorgd.

Welke supermarkt heeft het lekkerste gehakt?

De Consumentenbond onderzocht 62 gehaktvarianten van 12 supermarktketens. Slechts 5 varianten blijken minder dan 10% vet te bevatten: Lebon mager gehakt van het rund (Ekoplaza/Marqt), Dirk 1de beste rundergehakt extra mager, Lidl Extra mager rundergehakt, Aldi Extra mager rundergehakt en Spar magere rundergehakt.

Aan de andere kant trof de Consumentenbond ook mager gehakt aan met meer dan 15% vet. Dat is meer dan wettelijk is toegestaan. Volgens de supermarkten kloppen de etiketten van die varianten niet en ligt het werkelijke vetpercentage lager.

See also:  Wat Voor Vlees Is Ossenhaas?

Ze beloven deze fouten aan te passen.

Hoe oud is vers vlees in de supermarkt?

Hoe vers is vlees uit de supermarkt? – Vers betekent “ontdooit en niet ouder dan 3 jaar” ” Uit het onderzoek is gebleken dat vlees van de meeste supermarkten al vaker is ingevroren en vaak al meer dan 2 jaar oud is”. aldus Emmy Uittewaal. “We worden met zijn allen bedonderd.