Waar Koop Ik Keto Brood?

Waar Koop Ik Keto Brood

Keto Dieet Maaltijden – Tijdens het ketodieet eet je 6 heerlijke maaltijden die je helpen met het bereiken van een gezonde levensstijl. Het dieet is gemakkelijk te volgen en je hoeft niet moeilijk te doen met allerlei moeilijke kookboeken. Ondanks dat je normaal brood moet verbannen tijdens het dieet, mag je tijdens het ketodieet wel koolhydraatarme broden en crackers van Novashops eten!

  • Omschrijving: eiwitrijk bruin brood bereid met diverse zaden
  • Inhoud enkele verpakking: 250 gram
  • Portiegrootte: 2 sneetjes = 1 portie
  • Ten minste houdbaar tot: zie onderkant verpakking
  • Bewaarvoorschrift: Koel en droog bewaren

Waar kun je koolhydraatarme producten kopen?

Welkom op Lowcarbcenter. nl! In onze webshop vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta’s, koolhydraatarm brood, zoetstoffen en bakproducten.

Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker! Wij zijn tevens eigenaar van Lowcarbchef. nl Op deze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme recepten die u kunt bereiden met de koolhydraatarme producten uit onze webwinkel.

Wij hopen dat u hier kunt vinden wat u nodig heeft. Als u vragen heeft kunt u een e-mail sturen naar [email protected] Wij zijn u graag van dienst!.