Welk Fruit Bij Afvallen?

Welk Fruit Bij Afvallen
Bessen – Frambozen, braambessen, bosbessen of andere bessen zijn prima voor je menu. Ze bevatten vezels en kunnen je natriumgehalte reguleren. Bovendien bevatten ze anthocyanen, componenten die suiker- en vetassimilatie stimuleren. Eet je bessen in een ontbijt , gebruik ze in havermoutpannenkoeken of vries ze in om toe te voegen aan je drankjes.

Kan je afvallen door fruit?

BESTE BOODSCHAPPEN VOOR HET AFVALLEN MET VOEDINGSPLAN & TIPS!

Afvallen met fruit – Je hoeft dus echt niet bang te zijn om fruit te eten als je af wilt vallen. De suikers zijn geen probleem, zeker niet als je ze vergelijkt met de vele voordelen die fruit met zich meeneemt. Daarnaast is het aantal calorieën kijkt ook erg laag.

De meeste vruchten blijven makkelijk onder de 100 kcal per stuk. Een banaan levert bijvoorbeeld maar 90 kcal op, een peer of appel 80 kcal. Zelfs met twee stuks fruit per dag zul je dus niet snel de 200 kcal aantikken.

De kans is klein dat je daardoor opeens een calorie-overschot op zou lopen… Bovendien zorgen de aanwezige vezels voor een verzadigd gevoel. Fruit kan dus juist ook helpen voorkomen dat je naar ongezondere en minder slanke snacks grijpt als je even trek hebt.