Welk Fruit Voor Afvallen?

Welk Fruit Voor Afvallen

7 fruitsoorten die je helpen gewicht te verliezen

  • Citroen. Citroen is misschien zuur, maar hij zit boordevol vitamine C, en is goed voor je metabolisme.
  • Avocado. Avocado is een heel gezonde vrucht.
  • Kiwi. De kiwi is je bondgenoot als je wilt afvallen.
  • Bessen.
  • Appel.
  • Pompelmoes.
  • Kokosnoot.

Welk fruit heeft de minste calorieën?

In welk fruit zitten de minste calorieën? – Ieder mens weet dat fruit goed voor je is. Fruit zit namelijk vol met gezonde vitamines, mineralen en vezels. Daarnaast bevatten sommige fruitsoorten antioxidanten die bepaalde ziektes helpen voorkomen. De meeste fruitsoorten bevatten ook maar weinig calorieën.

Fruit is dus ook nog eens goed voor de lijn. Maar toch zit er nog best veel verschil in het aantal calorieen per fruitsoort. Daarom hebben we voor jou een top 10 gemaakt met het fruit met de minste calorieën per 100 gram.

Check hieronder het overzicht met de verschillende fruitsoorten en het bijbehorend aantal calorieën. Top 10 fruitsoorten met minste calorieën:

  Fruit Per 100 gram
1. Watermeloen 25 calorieen
2. Aardbeien 27 calorieen
3. Grapefruit 30 calorieen
4. Perzik 35 calorieen
5. Mandarijn 46 calorieen
6. Bramen 48 calorieen
7. Pruim 50 calorieen
8. Peer 55 calorieen
9. Appel 57 calorieen
10. Kersen 58 calorieen

Let op: het gaat hier wel om een gemiddeld aantal calorieën. Per fruitsoorten zijn er bepaalde rassen die net iets meer of minder calorieën kunnen bevatten. Zoals je kunt zien in het bovenstaande overzicht bevatten watermeloen en aardbeien van alle fruitsoorten het laagste aantal calorieën. Als je dus gezond wilt leven en ook nog eens niet wilt aankomen dan zijn vooral deze fruitsoorten een hele goede keuze.