Welke Calorieën App Is Het Beste?

Welke Calorieën App Is Het Beste
Onze favoriete calorieteller-app: Lifesum – Lifesum is duidelijk de mooiste calorieteller in de App Store en ook nog eens erg handig. Bij het starten van de app geef je aan of je gezonder wil zijn, wil afvallen of juist zwaarder wil worden. Geef je aan dat je wil afvallen, dan vul je een streefgewicht in en hoe snel je dit wil halen.

 • Welke Calorieën App Is Het Beste
 • Welke Calorieën App Is Het Beste
 • Welke Calorieën App Is Het Beste

Maar de app gaat nog een stapje verder. Een belangrijk onderdeel van gezond leven is voldoende water drinken. Hier wijst Lifesum je op door regelmatig herinneringen te sturen als dat nodig is. Helaas zitten de allerbeste functies achter een betaalmuur. Dit zijn bijvoorbeeld een op jou gespecialiseerd dieet dat je kunt volgen en nog specifiekere informatie over voedingsmiddelen.

De app raadt zelf een halve kilo afvallen per week aan. Lifesum is volledig in het Nederlands te gebruiken en heeft ook recepten, een stappenteller en de mogelijkheid om vrienden toe te voegen. Eet je iets uit een verpakking? Scan simpelweg de barcode om de voedingswaarden ervan toe te voegen aan jouw overzicht.

Bovendien synchroniseer je in de betaalde versie de app met fitness-apps als FitBit en RunKeeper om ook je verbrande calorieën bij te houden. Zo’n abonnement kost je 9,99 euro per maand. .

Wat is de beste calorieën app?

Wat is de beste gratis afval app?

Is YAZIO een goede app?

Yazio – Yazio won in 2017 de prijs van Apple als beste app, maar wordt dit anno 2019 nog waargemaakt? Ook voor Yazio hoor je eerst wat gegevens in te vullen, zoals gewicht, lengte en doel. Je krijg behoorlijk wat informatie tot je als je de app voor het eerst gebruikt.

 1. Je moet dus even de tijd nemen om de app in te richten zodat je er goed gebruik van kunt maken;
 2. Zo houdt de app naast je eten ook je waterinname bij en kun je er een uitgebreid maaltijdplan aan toevoegen – hiervoor moet je wel betalen;

In de app vind je verder receptsuggesties, een pluspunt omdat je op deze manier precies het aanbevolen aantal calorieën kunt eten. Een ander fijn punt is dat je je waterinname kunt toevoegen door tegen je telefoon te praten. Ook wordt het aantal stappen geteld dat je op een dag zet.

Al met al dus een complete app. Prijs:  Gratis. Je kunt Pro worden, voor een jaar betaal je dan 22,49 euro. Je krijgt toegang tot recepten en kunt je eigen maaltijdplan samenstellen. Beschikbaar voor:   iOS & Android.

Pluspunten:  De stappen die je dagelijks zet, worden aan je aantal calorieën toegevoegd als je jouw account koppelt met de Gezondheid-app. Zo weet je precies wat je op een dag mag eten. Minpunten: Je moet een apart account aanmaken. De plaatjes bij de producten komen niet overeen met het daadwerkelijke product. Welke Calorieën App Is Het Beste.

Welke app helpt bij afvallen?

Is YAZIO app gratis?

Met de gratis YAZIO Calorieënteller App voor iPhone kan je je dagelijkse voedselinname bijhouden, je activiteiten bijhouden en succesvol afvallen! Calorieën tellen en afvallen is nog nooit zo makkelijk geweest! Meer dan 50 miljoen mensen hebben hun goede voornemens al behaald dankzij YAZIO.

 1. Doe ook mee! “Ik ben al 7 kilo afgevallen, en met de calorieteller krijg je een goed beeld van je voedselinname;
 2. Mijn doel is om op 80 kilo te komen;
 3. Ik begon op 102 kilo;
 4. ” (Sandra via Facebook) Meer succesverhalen van onze gebruikers: – Alex: “Ik gebruik de calorieteller sinds april en ben al meer dan 27 kilo kwijt;
See also:  Hoe Gezond Is Brood?

De app is heel bruikbaar. ” – Marieke: “De nieuwe Calorieënteller App is geweldig – net als de supersnelle en betrouwbare ondersteuning!” – Michael: “Ik ben anderhalf jaar geleden gestopt met roken, en ben bijna 20 kilo aangekomen. Nu moet ik afvallen – ik ga het proberen met de YAZIO Calorieënteller App.

 • ” YAZIO is de beste dieet- en afval-app voor iPhone en iPad – Gratis download en registratie – Persoonlijk plan voor gewichtsverlies, spieren kweken en veel meer – Calorieëntabel met meer dan 2 miljoen voedingswaren – Voedingswaardetabel en voedingsdagboek voor alle maaltijden – Hou je calorieën, koolhydraten, proteine en vet bij – Maak maaltijden en voeg je favoriete nieuwe etenswaren toe – Kopieer je gegevens makkelijk naar andere dagen – Ingebouwde barcode-scanner om snel voeding te vinden – Hou je sportactiviteiten, oefeningen en dagelijkse beweging bij – Calorieënteller om je verbrande calorieën bij te houden – Hou je stappen dagelijks bij en word actiever – Gewicht bijhouden met de gewichtsmonitor – Beoordeel je dieet en mijlpalen – Synchroniseer met de Health App en andere fitness apps – Gebruik de Watch App De voordelen van YAZIO PRO zijn onmiskenbaar – PRO is een zinvolle uitbreiding van de gratis app – Met PRO bereik je je doel dubbel zo snel – Dieten zoals weinig koolhydraten, veel proteïne of weinig vet – Meer dan 100 gezonde, lekkere recepten – Slimme, intelligente voedselbeoordeling – Meer analyse, inclusief dieet, activiteiten en lichaamsstatistieken – Hou andere belangrijke voedingsstoffen zoals suiker, vezels en zout bij – Leer wat de etenswaren met de meeste carbs, proteïne en vet zijn – Toon vooruitgang over de afgelopen 2,5 jaar – Hou lichaamsvet, bloeddruk en bloedsuiker bij – Meet je borst, middel, heupen en dijen – Plan je dieet en sport voor de komende dagen – Geen advertenties – wie wil dat niet? – Steun de continue verbetering van YAZIO Je kan PRO kopen via een in-app aankoop;

YAZIO PRO is goedkoper dan vergelijkbare Calorieënteller Apps voor diëten en afvallen. – PRO 3 maanden – PRO 6 maanden – PRO 12 maanden Als je voor PRO kiest, wordt je betaling geregeld via je iTunes account via een aankoopbevestiging. Je abonnement wordt automatisch verlengd kort voor hij afloopt, voor dezelfde prijs en periode, tenzij je uiterlijk 24 uur voordat het abonnement afloopt, opzegt.

 1. Abonnementen kunnen worden bijgehouden via je iTunes account nadat je ze hebt aangeschaft;
 2. Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen of een abonnement op te zeggen tijdens de lopende periode;
 3. Terms of Use: https://help;

yazio. com/hc/articles/203444951 Voor meer assistentie: http://help. yazio. com Wil je ons helpen YAZIO een nog betere voedings-app te maken? Wij zijn blij met je feedback en suggesties. Mail ons op [email protected] com! Wij vinden het geweldig dat je YAZIO gebruikt om je doelen te bereiken! Om het je nog makkelijker te maken, hebben we de app verder verbeterd.

Is de app Lifesum gratis?

Het is gratis – Jap. De app kost niets. Tel je calorieën, volg je vorderingen en krijg toegang tot alle geweldige recepten in de app. Maar er is ook een premium-versie. En dat maakt deze app anders. Als een premium lid ontvang je: gedetailleerde waarden inclusief BMI en lichaamsvetpercentage; Toegang tot alle voedings- en gezondheidsplannen; Je krijgt geïntegreerd fitness-tracking door te synchroniseren met verschillende apps.

See also:  Wat Is Merlan Steak?

Welke app lijkt op Weight Watchers?

MijnFitnessPal –

 • Downloaden voor iOS , Android en Windows Phone

MyFitnessPal is een gratis app voor het tellen van calorieën met een voedseldatabase van miljoenen voedingsmiddelen. Wanneer u het voor het eerst instelt, moet u wat informatie over uzelf invoeren, waaronder uw geboortedatum, gewicht en lengte, evenals uw streefgewicht en hoeveel u elke week wilt afvallen. De app maakt vervolgens een op maat gemaakt plan voor u, met een caloriedoel om naar toe te werken, dat bovenaan de dagboekpagina verschijnt waar u uw voedsel, lichaamsbeweging en waterinname toevoegt.

Terwijl u toevoegt, ziet u dat de voedingscalorieën worden afgetrokken en de trainingscalorieën worden toegevoegd, zodat u het gemakkelijk kunt bijhouden. MyFitnessPal is geweldig voor diegenen die niet de maandelijkse kosten willen betalen die diensten zoals Weight Watchers en Slimming World in rekening brengen, maar het is ook handig voor mensen met een dieet zoals de 5:2 waar het tellen van calorieën essentieel is.

Een van de beste dingen van MyFitnessPal is dat het is gekoppeld aan verschillende fitnessplatforms zoals Withings en Fitbit , zodat je je lichaamsbeweging en eten op één plek kunt bijhouden en er is ook een Premium-aanbod voor degenen die macro’s willen tellen. WW .

Wat is een goede app om je gewicht bij te houden?

Hoeveel kost Yazio?

YAZIO – YAZIO is een gratis applicatie en houdt dagelijks je voedingsinname bij. YAZIO kun je gebruiken op je smartphone. Ook activiteiten zoals sportactiviteiten, oefeningen en dagelijkse bewegingen kun je bijhouden. Met YAZIO krijg je een persoonlijk plan voor jouw doel.

Je kunt afvallen, spieren kweken of op gewicht blijven. Wat fijn is aan YAZIO is dat je gegevens heel gemakkelijk naar een volgende dag kan kopiëren. Ook heeft YAZIO een ingebouwde barcodescanner. Naast de gratis versie kun je YAZIO PRO kopen.

De kosten hiervan zijn voor drie maanden 14,99, voor zes maanden 21,99 en voor twaalf maanden 29,99. De kenmerken voor een PRO-abonnement zijn:

 • Diëten volgen zoals weinig koolhydraten, veel eiwitten, weinig vet of Paleo
 • Meer voedingsstoffen bijhouden zoals suiker, vezels en zout
 • Lichaamsvet, bloeddruk en bloedsuiker bijhouden
 • Lichaamsafmetingen van je borst, heupen en dijen bijhouden
 • Vooruitgang bijhouden gedurende 12 maanden in diverse statistieken
 • Geen advertenties

Hoe duur is Lifesum?

MyFitnessPal –

 • Voor iOS en Android of via de website
 • Gratis en betaald. De betaalde versie (€50 per jaar) biedt meer mogelijkheden.

Is YAZIO app gratis?

Met de gratis YAZIO Calorieënteller App voor iPhone kan je je dagelijkse voedselinname bijhouden, je activiteiten bijhouden en succesvol afvallen! Calorieën tellen en afvallen is nog nooit zo makkelijk geweest! Meer dan 50 miljoen mensen hebben hun goede voornemens al behaald dankzij YAZIO.

 1. Doe ook mee! “Ik ben al 7 kilo afgevallen, en met de calorieteller krijg je een goed beeld van je voedselinname;
 2. Mijn doel is om op 80 kilo te komen;
 3. Ik begon op 102 kilo;
 4. ” (Sandra via Facebook) Meer succesverhalen van onze gebruikers: – Alex: “Ik gebruik de calorieteller sinds april en ben al meer dan 27 kilo kwijt;
See also:  Welk Fruit Bij Misselijkheid?

De app is heel bruikbaar. ” – Marieke: “De nieuwe Calorieënteller App is geweldig – net als de supersnelle en betrouwbare ondersteuning!” – Michael: “Ik ben anderhalf jaar geleden gestopt met roken, en ben bijna 20 kilo aangekomen. Nu moet ik afvallen – ik ga het proberen met de YAZIO Calorieënteller App.

” YAZIO is de beste dieet- en afval-app voor iPhone en iPad – Gratis download en registratie – Persoonlijk plan voor gewichtsverlies, spieren kweken en veel meer – Calorieëntabel met meer dan 2 miljoen voedingswaren – Voedingswaardetabel en voedingsdagboek voor alle maaltijden – Hou je calorieën, koolhydraten, proteine en vet bij – Maak maaltijden en voeg je favoriete nieuwe etenswaren toe – Kopieer je gegevens makkelijk naar andere dagen – Ingebouwde barcode-scanner om snel voeding te vinden – Hou je sportactiviteiten, oefeningen en dagelijkse beweging bij – Calorieënteller om je verbrande calorieën bij te houden – Hou je stappen dagelijks bij en word actiever – Gewicht bijhouden met de gewichtsmonitor – Beoordeel je dieet en mijlpalen – Synchroniseer met de Health App en andere fitness apps – Gebruik de Watch App De voordelen van YAZIO PRO zijn onmiskenbaar – PRO is een zinvolle uitbreiding van de gratis app – Met PRO bereik je je doel dubbel zo snel – Dieten zoals weinig koolhydraten, veel proteïne of weinig vet – Meer dan 100 gezonde, lekkere recepten – Slimme, intelligente voedselbeoordeling – Meer analyse, inclusief dieet, activiteiten en lichaamsstatistieken – Hou andere belangrijke voedingsstoffen zoals suiker, vezels en zout bij – Leer wat de etenswaren met de meeste carbs, proteïne en vet zijn – Toon vooruitgang over de afgelopen 2,5 jaar – Hou lichaamsvet, bloeddruk en bloedsuiker bij – Meet je borst, middel, heupen en dijen – Plan je dieet en sport voor de komende dagen – Geen advertenties – wie wil dat niet? – Steun de continue verbetering van YAZIO Je kan PRO kopen via een in-app aankoop.

YAZIO PRO is goedkoper dan vergelijkbare Calorieënteller Apps voor diëten en afvallen. – PRO 3 maanden – PRO 6 maanden – PRO 12 maanden Als je voor PRO kiest, wordt je betaling geregeld via je iTunes account via een aankoopbevestiging. Je abonnement wordt automatisch verlengd kort voor hij afloopt, voor dezelfde prijs en periode, tenzij je uiterlijk 24 uur voordat het abonnement afloopt, opzegt.

Abonnementen kunnen worden bijgehouden via je iTunes account nadat je ze hebt aangeschaft. Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen of een abonnement op te zeggen tijdens de lopende periode. Terms of Use: https://help.

yazio. com/hc/articles/203444951 Voor meer assistentie: http://help. yazio. com Wil je ons helpen YAZIO een nog betere voedings-app te maken? Wij zijn blij met je feedback en suggesties. Mail ons op [email protected] com! Wij vinden het geweldig dat je YAZIO gebruikt om je doelen te bereiken! Om het je nog makkelijker te maken, hebben we de app verder verbeterd.

Hoeveel calorieën per dag app?

Waar is het voor? – Met MyFitnessPal houd je je voeding en beweging bij. De app geeft aan hoe veel calorieën je kan eten om je streefgewicht te behalen. Met premium kan je onder andere verschillende beweeg- en eetplannen selecteren.